Monday, May 9, 2011

penduduk sekitar pasir gudang,TAKE NOTE!


orite,tadi dok check2 email & adelah beberapa email baru yang tak penting langsung 
cam FeedBlitz lah Apple Lah  
kalau email macam tu memang aku ta kan penah bukak lah k 

back to our topic 

sy dapatlah satu email ni from capt eric 
he's my ayah fren lah senang cter 

my ayah penah lah citer kejadian yg agak pelik happen kat tempat kerja beliau 
one nite,de lah seorang worker ni 
dok tepi pantai 
sbb tmpt my ayah kerja kat tepi pantai 

suddenly.................

satu objek yg sememangnya pelik telah muncul dari dasar laot tersebut 
lalu worker tu pon dengan kelajuan cahaya 
dia pon record & snap pic kejadian tersebut 
malangnya belum habis shooting tersebut
dia telah lari lintang pukang
kerana objek tu memang tersangat pelik 
keluar slow-slow dari dasar laot hinggalah ke permukaan laot
objek tersebut tidaklah begitu besar & tidaklah begitu kecik 
tapi
yang sedang-sedang aja 

sejak kejadian tu,
macam-macam version bout menatang tu telah tersebar luas 
as usual lah malaysian citizen 
de yg kata ufo 
tapi  
ntahlah 

kat sini sy provided beberapa picture 
bout objek tersebut 


view dari jaoh


view dari dekat 

pe happen after dia dah sampai permukaan laot pon tataw
sebab 
cameraman tersebut pon dah lari lintang pukang 
ntah objek ni terbang ke berenang ke hape pon tataw lah 
so 
readers sekalian buat lah prediction masing-masing 

datz ol 4 diz entry
adiioouuss!!



No comments:

Post a Comment