Saturday, May 28, 2011

Andalah segalanya

Gud mownink,first time bgon pagi since cuty sem bermula wake up guys ! jdilah mcm sy bgon pagi2 hapdet  blog ag . Pagi-pagi mak saya kejut tok menunaikan solat fardhu suboh , kemudian sy mesti truiihh tdo after solat kami mesty akn kuar tok berjogging keliling taman kami after suboh . Tapi arni bukan kebaikan yang sedemikian rupa sy nak tayangkan di sini tapi nak menceritakan tentang tajuk sy seperti di atas .

            Arini sy bangun agak lewat sket atas sebab - sebab yang munasabah . Semalam de kenduri kat umah atok sy sblah ayah yang kat jB nun *maklumlah blah mak pule kat bP . Pelbagai lauk telah dihidangkan cam gear box masak tataw,daging lembu masak beriyani, ayam msk merah,acar dan dan dan manyak lagi *tak dan ceq nak mai habaq suma 

  daging lembu masak beriyani


gear box masak tataw
 

ayam masak merah
  tara

.
.
.

Inilah hsila cmpuran kesemua lauk-lauk tadi

Nasi beriyani
Time cmni jeklah ktorang  bole gathering sesame,law ta kenduri ke hape mmg taklah kitorang nak cmnih. 
Semalam pon tak sume yang de tapi tape next2 time make sure sume kena hade ok . Nak dijadikan cter,my mak bisik kat sy "antara ramai-ramai awaklah paling kecik aka bantot  tapi sy tetap menyangkal statement tersebut lalu memanjangkan lehe mencari-cari owg yang sama keadaan seperti sy tapi malangnya device not found,haiyyaa!btoi gak maa,anak buah sy aka cousin sy punya anak,baru form 1 dah tggi than sy,First time sy tengok dy,haiyaa,comellah dak ni,dah besar,mmg tak cam lah spe tadi *para jejaka di lua sana,sspe nak bolelah buat bek nan sy . Pic tade lah seyh sbb sy ta snap pon,ne nak dan laa seyh,wat kje bgai,ag pon fon ke camera bagai sy letak dlm kete,memang tak digemarilah pabila memakai bju kurung & sebok meringankan tulang nak peganag fon & camera bgai,so sy hny mengharap jasa baik kak sherry aka shareeza abdul razak *ceewaahh,,kerex sket sbb bwu taw real name dy smlm,tuh pon sbb mnx fb dy nak soh dy upload & tag pic yg dy mek smlm. Actually,terlalu banyak yang sy nak storykan tapi masa jeles sgt nan sy,so tunggulah         andalah segalanya part 2 :) ok tata

No comments:

Post a Comment