Tuesday, June 7, 2011

seharian bersamaMu

loser loser loser
ta suke!tapi naseb bek not bad
ok,aku orang jb tapi sgt JAKUN bler smpy jbs 
dah le aku bawak member aku ni dr pd  
tapi nasib bek dy agak tahu selok belok sket2 sbb dy pon bwu lek dr spore yg kne lalu mnde alah tuh 
agpon seb bek de mr signbod yg membantu kami 

ni lah jb sentral tersebut

ok,tuh luahan tok starting shj
actually,ktowg plan nk lepak pusat bandar jep yg merupakan mall terbesar & terhebat di jb  
ngat nak men bowling ke lepak kedai member 
tapi aku sampai-sampai kt pb uh agak pagilah jugak,member aku pon baru nak bukak kdai
so,si ilani nih ondapot decided nk tgk kung fu panda 
memandangkan pb uh merupakan mall yg terbesar & terhebat di jb
takanlah tade an cinema 

ok,sumpah tipu shj!  

so dengan pantas ktowg mek bus bandar poie lah ke cs 
then,p kt kauntr nk beli tket kungf fu panda  
nk tgk kul 11.55am pny tapi tgk jam dah kul 12.10pm
so ktowg mek lah nek session kul 12.55pm
seb bek cter dy not bad 

sementara nk tggu movie tuh start 
ktowg jalan-jalan
nak dekat sume shop si ilani nih masuk 
tapi window shj lah 
eheh

so,gtuh gini mvie uh nk start 
pangpongpangpong 
dah habis 
so,ktowg poie lah surau 
then,perot pon dah lapa

hah,di sinilah sebuah kisah bermula
ktowg telah memilih SEOUL GARDEN as destinasi tok mencekik




ah,dem ktowg tak bawak student card 
lantak lah,ktowg nk makan kat cni jugak  

ok,myk gler choice tapi dah decide tamaw tamak halobe sebab 

 
nilah sebabnya,hehe

so,ktowg mek sket2,
jdik chef sekjaplah jugak 

 



 

ni lah chef yg hebat memasak & memakan pd ary trsbot
beliau adalah 
NUR ILANI HUSNA AMIR HAMZAH 


hah,aku mkn 2 mgkok mnde alah kt atas niyh jep,yg makanan sume kowg tgk tuh
dak ilani tuh membaham sesowang :p
so,pwot dah kyg,workers kat situ pon nak nek nyampah nan ktowg sbb almost 3 hr kt dlm uh
ktowg pon blah & mula mengorak lgkah ke


gituh gini,dapat lah ktowg wt souvenir sowg sebotol perfume ok bwk balik uma masing-masing
sbb dah tuh jep bekenan

so,dah rasa lambat sgt
ktowg pon decide tok balik
ah,lepas gak rndoo kat dak lani tuh
next time nak sume de,ta best lah kowg sume tade arituh
kn lani kn?

No comments:

Post a Comment