Thursday, June 30, 2011

Menyayangi atau disayangi ?

Jika diberi pilihan,yang mana satukah akan anda pilih,disayangi atau menyayangi? aku rasa & pasti mesti korang akan pilih disayangikan.Tapi jangan fikir bila dah ada orang sayang hidup selamanya indah.Pernah tak terfikir kalau orang yang korang sayang sekarang akan jadi orang yang paling korang benci.Orang yang koramg benci sekarang,akan jadi orang yang paling korang sayang.


DISAYANGI



Bila orang lain dok sayang kita bagai nak gila tapi kita tak rasa macam tu,Hah,lagu tu lah akan jadik.Fed up,rasa nak sepak-sepak jep orang yang tak paham bahasa ni.Kalau orang dah tak maw dah lah,Janganlah wat orang yang hang pa suma suka tu benci kat hang pa pulak dengan tindakan extreme hang pa suma.



MENYAYANGI


Tade hal punyalah kalau kita jep dok sayang orang,at least kita boleh control.Kita pun mesti taw camne diri memasingkan.Kalau orang dah tak suka,blah jep.Dah try cam nak nazak pun tak jalan.Selamat jalan jek lah kat orang tu ok.Ramai lagi manusia yang kat atas bumi ni yang mugkin suka kat kita,Eceh,perasan lebih! 



SALING MENYAYANGI 



Hah,ni barulah BEST kan.Tade yang bertepuk sebelah tangan.Tade yang meroyang...hehe..pendek kata..bahagialah hidup camni.Tapi walau macam mana pun,jodoh tetap kuasa Allah,so kita sebagai hamba hanya mampu berdoa.









SELAMAT MENCUBA!



2 comments: